Bericht versturen
Thuis

Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd certificaten
China Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De zeemeeuw is onze beste leverancier, zijn de zaken van vele jaren de beste ervaringen voor ons, en wij zullen een samenwerking op lange termijn hebben.

—— Addy

Wij hebben met Zeemeeuw lange tijd samengewerkt. De jarenervaring van samenwerking vertelt ons dat de Zeemeeuw een vertrouwde op partner is die kan worden geloofd.

—— Oscar

De producten van elk van ZEEMEEUW zijn van prima kwaliteit met de concurrerendste prijs in de internationale markten. Wij vertrouwen de hele tijd op hen.

—— Lenard&Loe

1 2 3 4 5 6 7
Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd

1 2
Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd

1
Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd

 • lopende band

  Wij drongen altijd aan die „Kwaliteit, ontwikkeling, geloofwaardigheid, eerlijkheid, samenwerking en de principes van zeemeeuw“. Wij verstrekken het betere en meer goedkope product. Welkom over de hele wereld de klanten van!

   

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft ons eigen uniek team van ontwerpers, voor verschillende types van OEM ODM van $ de behoeften van de klant! Met meer dan 20 elites in RD afd., verstrekken wij OEM/ODM-project voor vele landen, zoals Duits, Japan, Canada, Mexico, Hongkong, enz.

 • R & D

  Ons bedrijf heeft opstelling de R&D-machinesafdeling. In 2000, produceerde de bedrijf en van Japan HHH gemeenschappelijke onderneming, met de Japanse technologie, het kettingshijstoestel uit de eerste hand.

Contactgegevens
Changshu Seagull Crane&Hoist Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: SEAGULL

Tel.: 0512-52631331

Fax: 86-0512-52091698

Direct Stuur uw aanvraag naar ons